Sant Genís dels Agudells

La cobertura parcial de la ronda de Dalt encara la recta final

Les obres de cobertura de la Ronda de Dalt en un tram de 200 metres des de l’avinguda del Jordà en direcció Llobregat encaren la recta final. Els treballs havien de finalitzar a l’agost, però van amb retard i s’allargaran encara unes setmanes més. Actualment s’està acabant la impermeabilització de la coberta i posteriorment s’urbanitzarà l’espai, i s’instal•laran tres pèrgoles i vegetació.

Notícia Sant Genís dels Agudells
Obres de renovació de les escales de Costa Pacheco

El districte d’Horta Guinardó ha iniciat les obres de construcció d’unes noves escales a Sant Genís dels Agudells que connectaran el carrer de Costa Pacheco amb el carrer de Cànoves. L’actuació, emmarcada en el projecte del Pla de Barris, permetrà millorar l’accessibilitat a aquestes escales i als edificis adjacents i es renovarà l’entorn amb parterres nous i vegetació natural.

Notícia Sant Genís dels Agudells
Un bany solidari per a l'Àfrica a l'hospital de Sant Rafael

S’ha dut a terme una iniciativa solidària a l’Hospital Sant Rafael, ubicat al barri de Sant Genís dels Agudells. Més concretament a la piscina del centre. L’espai ha obert les portes amb una finalitat solidària: aconseguir fons per a ajudar als infants a l’Àfrica. Durant el dia, els que han passat per la piscina han pogut fer una donació solidària. A més, l’Hospital doblarà la xifra del total que es recapti.

Notícia Sant Genís dels Agudells
Sant Genís ja té una escultura pública dedicada als porcs senglars

Aquest migdia s’ha descobert l’escultura ‘El porc senglar de Barcelona’ al nou espai enjardinat del carrer de Tiro, a Sant Genís dels Agudells. Es tracta de la primera escultura que s’instal•la en aquest barri gràcies a la insistència de l’associació de veïns que la venia reclamant des de fa anys. L’autor de l’escultura, Jorge Egea, junt amb veïns de la zona han descobert la figura de bronze que pesa més de 300 kg.

Notícia Sant Genís dels Agudells
Recta final de les obres d'urbanització de l'espai del carrer Tir

Ja estan pràcticament enllestides les obres de reurbanització de l’espai situat a l’entorn dels carrers de Tir i Judea, a Sant Genís dels Agudells. Han estat 8 mesos de treballs per crear un nou espai d’estada enjardinat de 2700 metres quadrats amb escales i rampes per accedir-hi. També s’ha instal•lat nou enllumenat i mobiliari urbà i xarxa de reg.

Notícia Sant Genís dels Agudells