El Carmel

dimarts, 8 de juny de 2021
Engranxart, projecte en pandèmia per a la gent gran

El centre cívic del Carmel ha presentat el resultat del projecte Engranxart que ha unit àvies i escolars per realitzar una intervenció artística al barri. En concret hi han participat 39 dones grans que durant el confinament van haver de deixar les activitats que feien al centre cívic i se les va animar a fer tapissos per cobrir els arbres de la plaça de Salvador Allende.

Activitats ciutadanes Notícia El Carmel
dijous, 29 d'abril de 2021
Viu la Primavera al MercArt del Carmel

Sis escoles del barri del Carmel han participat a la iniciativa ‘Viu la Primavera al MercArt del Carmel’. Durant les darreres setmanes 500 alumnes han passat pel mercat per conèixer l’equipament i inspirar-se per elaborar dibuixos en forma de murals que finalment s’han instal•lat en les parades buides.

Mercats Municipals Notícia El Carmel
dijous, 22 d'abril de 2021
Mostra de fotos Identity al Boca Nord

L’Espai Jove Boca Nord presenta la mostra fotogràfica ‘Identity’ de Karla Mantuano. Són 12 imatges en color d’una model jove a través de les quals es descobreix la seva personalitat i sentiments més íntims. Ho fa a través dels jocs de llum i les expressions del rostre per transmetre sensacions de por, alegria o dolor.

Exposicions i Artistes Notícia El Carmel
dimecres, 21 d'abril de 2021
Obre el Casal del carrer Llobregós al Barri del Carmel

Al número 107 del carrer del Llobregós hi ha un edifici municipal que després d’haver tingut diversos usos en els darrers anys ara obre de nou les portes com a equipament de proximitat. S’hi ubica el Casal de Barri del Carmel que ha d’esdevenir un espai de dinamització social i cultural i de trobada de veïns i entitats.

Equipaments Notícia El Carmel

Pàgina 1 de 151

BARRIS Horta